2 Temmuz 2015

AİLE: AYŞE ÖZÜM&SALİHA&CELAL

 
İnsan böyle tatlı mı tatlı, mıncırmalık kuzucukları çeker de mutlu olmaz mı sorarım size? Ayşe Özüm ve ailesiyle doğum günü öncesinde çektiğimiz aile fotoğrafları sizlerleee!
 

Saliha beni yakın bir arkadaşım vasıtasıyla bulmuştu. Şimdilerde can ciğer kuzu sarmasıyız Allah bozmasın. Çekim için çok hevesliydi. Celal de çok istiyordu çekimi. Böyle zamanda fotoğraf çektirmeyi seven erkek bulmak zor. İftihar ediyorum Celal ile :) Ama onu da memnun ettik yani, harika kareler çıktı ömürlük...


 
Ayşe Özüm etrafa gülücükler saçan çok tatlı bir modelim. Onunla çalışmak çok eğlenceliydi!



Flaş Flaş Flaş! Köpük baloncuklarla ilk kez karşılaşan Ayşe Özüm şaşkınlığını gizleyemediiii!






Oğlum sağ olsun. Onun çocukluğunda kullandığımız oyuncaklar çok işime yarıyor. Çekimlere götürüyorum ve bu oyuncaklarla ilk kez karşılaşan modellerim ilgiyle oyalanıyor onlarla :) Bu işte başarılı olmamın ennn büyük etkisi oğlumla her ay her yaş çekim yapmak olsa gerek.. Her yaşa ayrı taktikler uygulamak gerekiyor tabii..




Kuzumu prenses de yaptık. Melek gibi şunun güzelliğine baksanızaaa!



Eeeee kız dediğin hamarat olmalı. Bu zamanda evde kös kös oturan evlenemiyor a dostlar :) Ayşe Özüm de kirli (!) çamaşırlarını misss gibi yaptı. Deterjan ismi veremiyoruz reklama girer. Sonra RTÜK MÜTÜK aman diyeyimmm.. :)






 
Veee çekimin ennn tatlı kısmışı.. Kocaman bir pastaaa! İstediğini yap ona Ayşe Özüm :) Önce şaşkınlıkla bir pastaya bir bize bakan Ayşe Özüm, pastanın yumuşaklığını hissedince daldı ve parçaladı bir çırpıda onu :)




İyi ki doğdun fıstığım benim! Çok yakında tekrar buluşacağız! :)

Hiç yorum yok: